Esimerkkisivu

Tervetuloa Sataman liveen!

Satama Cafe & Bistro on paikka, jossa herkullinen ruoka ja mahtava musiikki kohtaavat. Musakeskiviikot ja muut keikat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia sekä herkullisista mauista että korvia hivelevästä livemusiikista. Satama Cafe & Bistron terassi täyttyy hyväntuulisista ihmisistä ja unohtumattomasta musiikista, luoden ainutlaatuisen tunnelman.

OHJELMISTO 2024

Su 12.5 Vexi Väisänen OneManBand, klo 14-16

Su 19.5. Sataman Tunarit kansalaisopiston bändikurssilaiset, klo 15 

Ti 4.6. Kenttä Harmaa Kotikaari 40v juhlakeikka, Klo 18

Ke 12.6. Konsta Hietanen, klo 19

Ke 26.6. Duo Taunus Plays Gösta Sundqvist, klo 19

Su 30.6. ”Allsång på Satama” -yhteislaulutilaisuus., Mikko ja Jani, klo 15 

Ke 3.7. Anssi Känsälä, klo 19

Ke 10.7. Matti Oksa, klo 19

Ke 17.7. Emmajulia, klo 19

Ke 24.7. Ismo Haavisto, klo 19

Ke 31.7. Whole Lotta Tingle, klo 19

La 24.8. Vexi Väisänen OneManBand 


☀️Kesän aukioloajat 17.6.-4.8.

KAHVILA
Ma – To 9 – 20
Pe – La 9 – 21
Su 10 – 20

KEITTIÖ
Ma – To 11 – 19
Pe – La 11 – 20
Su 12 – 19

JÄÄTELÖKIOSKI
Ma – To 9 – 20 
Pe – La 9 – 21 
Su 10 – 20 

Kiitoksena hyvästä palvelusta ja ruuasta saimme vuonna 2022 asiakkaitamme Tripadvisorissa Travellers’ Choice -tunnustuksen. Kiitos siitä teille!

Tripadvisor on maailman suurin matkailusivusto, jossa matkailijat voivat jakaa kokemuksiaan, arvostelujaan ja suosituksiaan eri ravintoloista, hotelleista, nähtävyyksistä ja palveluista. Travellers’ Choice -tunnustus myönnetään niille yrityksille, jotka saavat jatkuvasti erinomaisia arvosteluja ja palautetta matkailijoilta.

Satama Cafe & Bistro on ylpeä saadessaan tämän arvostetun tunnustuksen, joka on osoitus sitoutumisestamme tarjota vieraillemme korkealaatuista palvelua, herkullista ruokaa ja viihtyisää ilmapiiriä. Saatu palaute ja arvostukset matkailijoilta ovat meille arvokasta tietoa ja kannustavat meitä jatkuvasti parantamaan tarjontaamme.

Travellers’ Choice -tunnustus kertoo siitä, että Satama Cafe & Bistro on noussut matkailijoiden suosikiksi alueella. Arvostelut ja suositukset ovat osoitus asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja siitä, että olemme onnistuneet luomaan unohtumattomia elämyksiä ruoan, palvelun ja ilmapiirin suhteen.

Haluamme kiittää kaikkia matkailijoita, jotka ovat jakaneet kokemuksiaan ja antaneet meille arvokasta palautetta. Se auttaa meitä kehittämään toimintaamme ja varmistamaan, että jokainen vierailu Satama Cafe & Bistroon on ikimuistoinen.

Tervetuloa nauttimaan Satama Cafe & Bistron palveluista ja herkullisesta ruoasta. Olemme ylpeitä Tripadvisorin Travellers’ Choice -tunnustuksesta ja teemme parhaamme tarjotaksemme sinulle unohtumattomia hetkiä ja makunautintoja.

Kiitos vielä kerran kaikille matkailijoille, jotka ovat tukeneet meitä ja jakaneet kokemuksiaan. Tervetuloa Satama Cafe & Bistroon, missä jokainen vierailu on merkityksellinen ja arvostettu!