Suosikkikohde, kiitos asiakkaat!

Kiitoksena hyvästä palvelusta ja ruuasta saimme vuonna 2022 asiakkaitamme Tripadvisorissa Travellers’ Choice -tunnustuksen. Kiitos siitä teille!

Tripadvisor on maailman suurin matkailusivusto, jossa matkailijat voivat jakaa kokemuksiaan, arvostelujaan ja suosituksiaan eri ravintoloista, hotelleista, nähtävyyksistä ja palveluista. Travellers’ Choice -tunnustus myönnetään niille yrityksille, jotka saavat jatkuvasti erinomaisia arvosteluja ja palautetta matkailijoilta.

Satama Cafe & Bistro on ylpeä saadessaan tämän arvostetun tunnustuksen, joka on osoitus sitoutumisestamme tarjota vieraillemme korkealaatuista palvelua, herkullista ruokaa ja viihtyisää ilmapiiriä. Saatu palaute ja arvostukset matkailijoilta ovat meille arvokasta tietoa ja kannustavat meitä jatkuvasti parantamaan tarjontaamme.

Travellers’ Choice -tunnustus kertoo siitä, että Satama Cafe & Bistro on noussut matkailijoiden suosikiksi alueella. Arvostelut ja suositukset ovat osoitus asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja siitä, että olemme onnistuneet luomaan unohtumattomia elämyksiä ruoan, palvelun ja ilmapiirin suhteen.

Haluamme kiittää kaikkia matkailijoita, jotka ovat jakaneet kokemuksiaan ja antaneet meille arvokasta palautetta. Se auttaa meitä kehittämään toimintaamme ja varmistamaan, että jokainen vierailu Satama Cafe & Bistroon on ikimuistoinen.

Tervetuloa nauttimaan Satama Cafe & Bistron palveluista ja herkullisesta ruoasta. Olemme ylpeitä Tripadvisorin Travellers’ Choice -tunnustuksesta ja teemme parhaamme tarjotaksemme sinulle unohtumattomia hetkiä ja makunautintoja.

Kiitos vielä kerran kaikille matkailijoille, jotka ovat tukeneet meitä ja jakaneet kokemuksiaan. Tervetuloa Satama Cafe & Bistroon, missä jokainen vierailu on merkityksellinen ja arvostettu!